Creantbits

Qui som

Sobre APSL

APSL és el nom comercial d'ADVANCED PROGRAMMING SOLUTIONS SL inscrita en el Registro Mercantil de Mallorca tom 2378, fol204, full PM-63709 - CIF ESB57608960.

Pots trobar més informació a http://apsl.net

Sobre Creantbits

Creantbits és el nom que hem donat a les trobades que fen amb la periodicitat que podem, destinades a presentar tecnologies que fem servir, que ens agraden i fins i tot les dues coses a la vegada.

L'objectiu fonamental d'aquestes trobades és fomentar l'esperit de participació i col·laboració caracteristic del programari lliure. A més volem animar a la participació de gent externa a APSL i que puguin perdre la por a parlar en públic.

Creantbits

El creantbits es un event originat a la empresa apsl.net on un dia que tenim per contar m'hos juntam i convidam a tot-hom. Aquesta web serveix per informar i controlar el registre de la gent que vol apuntar-se. El registre sols implica una adreça de correu i verificar dita adreça.
Si no es pot anar a l'event es prega que anuleu l'assistència, ja que si hi ha gent en llista d'espera agafarà la plaça.

Xerrades, gominoles i café

Xerrades a la nostra manera i de lo que m'hos agrada. Feim una aturadeta per xerrar i fer un cafè. Gominoles i aigua per a tot-hom, per fer-ho encara mes dolç.