Creantbits

Lloc
Madrid
Descripció

Aprofitant l'estructura d'inscripcions del creantbits per fer un llistat de la gent que tenim decidit anar a la PyconES i ja tenim l'entrada, a veure si podem fer un bon grup i optar a algun tipus de descompte per grup.

Com que la PYCON és al novembre, hauríem de saber el número durant aquest mes d'agost com a molt tard i així els vols no ens surtiran per un ull de la cara.

Deixau comentari la gent que necessiteu hotel. En tenir el grup la idea és demanar preu a una agència de viatges i que ens facin tractament de grup, però això sol voler dir més de 10 persones.

Anem a pams i per ara a veure si podem esbrinar quants partirem de Mallorca i al manco anam una mica coordinats.

Ja avís que faré servir els correus que poseu per enviar-vos informació de preus i demés que pugui trobar. Si algú té alguna agència de viatges de confiança que ho digui per demanar.

  • Event tancat!

Inscrits

Inscripcions:
15
Aforament:
100

On es fa?

Madrid

Hora: H

Com arribar-hi

-

Notes

Això no és cap conferència. Sols aprofitam l'estructura per fer una llista. Avisats estau! Hem passat a una llista de google groups per coordinar. Tanc aquesta.

Inscrits

Nom Data Observaciones En Espera
aaloy08 agost, 01:32 HOTEL
sukiweb08 agost, 06:54 HOTEL
paurullan08 agost, 09:26 hotel pot ser útil
gabrielrullan08 agost, 09:30 hotel pot ser útil (germà Pau)
servo08 agost, 12:24 Tal volta podré trobar allotjament, però encara ho he de mirar amb detall.
eduherraiz08 agost, 12:25 HOTEL
marctuduri08 agost, 13:16 HOTEL
sastred08 agost, 14:02 Aun no tengo la entrada pero iré. Seguramente tendré alojamiento, pero si el hotel es cercano y sale bien de precio puede interesarme.
xus08 agost, 15:03 HOTEL
hchinchilla13 agost, 13:44 HOTEL
PedroRiera17 agost, 11:26 Interesat sols en l'hotel doncs ja seré a la península
antonia27 agost, 12:50 - Vol segur que m'hi apunt. - Hotel, pot ser útil, però no és segur que el necessiti.
totaler11 setembre, 08:09 Ja tinc entrada. Habitació individual, per favor ;)
bartomeu11 setembre, 08:14 Ja tenc entrada. Tant m'és habitació individual com no. Compraré el bitllet apart ja que la tornada l'he de fer un dia diferent.
bielfrontera14 setembre, 16:00 Ja tenc l'entrada :) Em podreu apuntar a la llista de correus per organitzar el viatge? Gràcies!

Creantbits

El creantbits es un event originat a la empresa apsl.net on un dia que tenim per contar m'hos juntam i convidam a tot-hom. Aquesta web serveix per informar i controlar el registre de la gent que vol apuntar-se. El registre sols implica una adreça de correu i verificar dita adreça.
Si no es pot anar a l'event es prega que anuleu l'assistència, ja que si hi ha gent en llista d'espera agafarà la plaça.

Xerrades, gominoles i café

Xerrades a la nostra manera i de lo que m'hos agrada. Feim una aturadeta per xerrar i fer un cafè. Gominoles i aigua per a tot-hom, per fer-ho encara mes dolç.