Creantbits

Condicions Legals

APSL és el nom comercial d'ADVANCED PROGRAMMING SOLUTIONS SL inscrita en el Registro Mercantil de Mallorca tom 2378, fol204, full PM-63709 - CIF ESB57608960.

Aquesta web té per objectiu realitzar la inscripció als events que APSL organitza anoments creantbits. Les dades recollides es faran servir únicament per les comunicacions relacionadesa amb aquests events i no es faran servir per res més.

La inscripció als events és voluntària i està limitada a l'espai disponible. No obligam ningú a venir ni a facilitar més dades que les necessàries per gestionar-nos.

Com que les places són limitades quan s'acaba s'acaba. De totes maneres habilitam una llista d'espera per si algú es dóna de baixa a darrera hora.

Aquesta web pot fer servir cookies de sessió que poden ser eliminades amb l'opció de netejar cookies del navegador, que tots som grandets i sabem de què va la cosa.

Les dades dels assistents són públiques, de manera que hi ha total transparència amb qui ha d'anar a l'event i qui no. Després de tot es tracta d'un event entre amics.

Si algún no vol aparèixer o vol que l'esborrem, doncs cap problema, un e-mail i tot arreglat, que això de la protecció de dades ens ho prenem molt seriosament.

Creantbits

El creantbits es un event originat a la empresa apsl.net on un dia que tenim per contar m'hos juntam i convidam a tot-hom. Aquesta web serveix per informar i controlar el registre de la gent que vol apuntar-se. El registre sols implica una adreça de correu i verificar dita adreça.
Si no es pot anar a l'event es prega que anuleu l'assistència, ja que si hi ha gent en llista d'espera agafarà la plaça.

Xerrades, gominoles i café

Xerrades a la nostra manera i de lo que m'hos agrada. Feim una aturadeta per xerrar i fer un cafè. Gominoles i aigua per a tot-hom, per fer-ho encara mes dolç.